Явцын шалгалт

  1. Сүүг буцалгаж ариутгах процесс
  2. Сүүг буцалгаж ариутгах горим, ангилал, давуу болон сул тал
  3. Сүүг дулаанаар боловсруулах үеийн шар сүүний уургийн өөрчлөлт
  4. Шар сүүний уургийн өөрчлөлтөнд нөлөөлөх хүчин зүйлс
  5. Сүүг дулаанаар боловсруулах үеийн тосны өөрчлөлт, түүнд нөлөөлөх хүчин зүйлс
  6. Сүүг дулаанаар боловсруулах үеийн сахарын өөрчлөлт, түүнд нөлөөлөх хүчин зүйлс
  7. Сүүг дулаанаар боловсруулах үеийн витамин, ферментийн өөрчлөлт, түүнд нөлөөлөх хүчин зүйлс
  8. Сүүг дулаанаар боловсруулах үеийн эрдэс давс, хийн өөрчлөлт, түүнд нөлөөлөх хүчин зүйлс

Comments

Popular posts from this blog

Блог ашиглах заавар

Үйлдвэрлэлийн процессын сонголт , Үйлдвэрлэлийн процессын шинжилгээ