ХҮҮТТ 2 Хоол үйлдвэрлэлийн менежмент 2

 

Батлав: ТБ насанд хүрэгчдийн  сургалтын  тэнхимийн  Арга зүйч ...................О.Ариунаа

Хичээлийн сэдэвчилсэн  төлөвлөгөө

Хичээлийн  нэр: Хоол үйлдвэрлэлийн менежмент  2

Мэргэжлийн түвшин:

Бүлэг сэдвийн нэр

Сэдвийн нэр

Санал болгож буй цаг

Онол

СД Дадлага

1

Хоолны газрын төрөл, ангилал

Хоолны газрын үүсэл хөгжил

4

24

Хоолны газрын бүтэц зохион байгуулалт  

 

Хоолны газрын хангамжийн зохион байгуулалт

2

Үйлдвэрлэлийн зохион байгуулалт

Үйлдвэрлэлийн үндсэн нэгжүүд

4

24

Ногоо боловсрууах цехийн зохион байгуулалт

 

Мах боловсруулах цехийн зохион байгуулалт

Халуун хоол боловсруулах

 цехийн зохион байгуулалт

Хүйтэн хоолны цехийн зохион байгуулалт

3

Үйлчилгээний

Зохион байгуулалт

Үйлчилгээний танхимын зохион байгуулалт

4

24

Үйлчилгээний хэрэгслийн

төрөл угаалга цэвэрлэгээ

Хоол ундааны цэс

Зочинд үйлчлэх ажлын зохион байгуулалт

4

Удирдлаггын зохион байгуулалт

Хоолны газрын удирдлагын бүтэц

4

24

Үйлчлүүлэгчийн хүсэлт

зар сурталчилгаа

Нийт цаг: 112

16

96

Боловсруулсан багш : ......................................Ц.Батчимэг

Comments