ХҮҮТТ 2 Хоол үйлдвэрлэлийн менежмент 2
Батлав: ТБ насанд
хүрэгчдийн сургалтын тэнхимийн
Арга зүйч ...................О.Ариунаа
Хичээлийн сэдэвчилсэн төлөвлөгөө
Хичээлийн нэр: Хоол үйлдвэрлэлийн
менежмент 2 |
Мэргэжлийн түвшин: |
||||
Бүлэг
сэдвийн нэр |
Сэдвийн нэр |
Санал болгож буй цаг |
|||
Онол |
СД Дадлага |
||||
1 |
Хоолны
газрын төрөл, ангилал |
Хоолны газрын үүсэл хөгжил |
4 |
24 |
|
Хоолны газрын бүтэц зохион байгуулалт |
|||||
Хоолны
газрын хангамжийн зохион байгуулалт |
|||||
2 |
Үйлдвэрлэлийн
зохион байгуулалт |
Үйлдвэрлэлийн үндсэн нэгжүүд |
4 |
24 |
|
Ногоо боловсрууах цехийн зохион байгуулалт |
|||||
Мах
боловсруулах цехийн зохион байгуулалт |
|||||
Халуун хоол
боловсруулах цехийн зохион байгуулалт |
|||||
Хүйтэн
хоолны цехийн зохион байгуулалт |
|||||
3 |
Үйлчилгээний Зохион байгуулалт |
Үйлчилгээний
танхимын зохион байгуулалт |
4 |
24 |
|
Үйлчилгээний хэрэгслийн төрөл угаалга цэвэрлэгээ |
|||||
Хоол ундааны цэс |
|||||
Зочинд үйлчлэх ажлын зохион байгуулалт |
|||||
4 |
Удирдлаггын зохион байгуулалт |
Хоолны
газрын удирдлагын бүтэц |
4 |
24 |
|
Үйлчлүүлэгчийн хүсэлт зар сурталчилгаа |
|||||
Нийт
цаг: 112 |
16 |
96 |
|||
Боловсруулсан багш :
......................................Ц.Батчимэг
Comments
Post a Comment