Жимс ногоо боловсруулах теехнологи хичээлийн сэдэвчилсэн төлөвлөгөө
Батлав: ТБ насанд
хүрэгчдийн сургалтын тэнхимийн
Арга зүйч ...................О.Ариунаа
Хичээлийн сэдэвчилсэн төлөвлөгөө
Хичээлийн нэр: Жимс, ногоо
боловсруулах технологи |
Мэргэжлийн түвшин: |
||||
Бүлэг
сэдвийн нэр |
Сэдвийн нэр |
Санал болгож буй цаг |
|||
Онол |
Дадлага |
||||
1 |
Ажлын байрыг зохион байгуулах |
Ажлын байрны зохион байгуулалтыг
хийх |
2 |
6 |
|
Ажилчдын ажлын байрыг хувиарлах |
|||||
Ажлын байранд гарч болох аюул,
эрсдлийг тооцох |
|||||
2 |
Жимс хүнсний ногоог үйлдвэрлэлд хүлээн авах |
Жимс хүнсний ногоонд анхан шатны бэлтгэл
ажиллагаа хийх |
2 |
18 |
|
Дулааны боловсруулалт хийх |
|||||
3 |
Жимс, жимсгэнэ хүнсний ногоог
хадгалах |
Зооринд
хадгалах |
4 |
40 |
|
Хөлдөөх,
хатаах арга |
|||||
Давслах,
саахаржуулах |
|||||
4 |
Жимс, хүнсний ногоо боловсруулах |
Төрөл бүрийн жимс, жимсгэнэ
боловсруулах |
4 |
40 |
|
Төрөл бүрийн хүнсний ногоо
боловсруулах |
|||||
5 |
Нөөш үйлдвэрлэлийн сав баглаа боодолд тавигдах
шаардлага |
Шил угаах, ариутгах |
4 |
40 |
|
Бэлэн бүтээгдэхүүнийг савлах |
|||||
Савласан бүтээгдэхүүнийг, ариутгах, шошгыг зааварын
дагуу бичиж наах |
|||||
Нийт
цаг: 160 |
16 |
144 |
|||
Боловсруулсан багш :
......................................Ц.Батчимэг
Comments
Post a Comment