Жимс ногоо боловсруулах теехнологи хичээлийн сэдэвчилсэн төлөвлөгөө

 

Батлав: ТБ насанд хүрэгчдийн  сургалтын  тэнхимийн  Арга зүйч ...................О.Ариунаа

Хичээлийн сэдэвчилсэн  төлөвлөгөө

Хичээлийн  нэр: Жимс, ногоо боловсруулах технологи

Мэргэжлийн түвшин:

Бүлэг сэдвийн нэр

Сэдвийн нэр

Санал болгож буй цаг

Онол

Дадлага

1

Ажлын байрыг зохион байгуулах

Ажлын байрны зохион байгуулалтыг хийх

2

6

Ажилчдын ажлын байрыг хувиарлах

Ажлын байранд гарч болох аюул, эрсдлийг тооцох

2

Жимс хүнсний ногоог үйлдвэрлэлд хүлээн авах

Жимс хүнсний ногоонд анхан шатны бэлтгэл ажиллагаа хийх

2

18

Дулааны боловсруулалт хийх

3

Жимс, жимсгэнэ хүнсний ногоог хадгалах

Зооринд хадгалах

4

40

Хөлдөөх, хатаах арга

Давслах, саахаржуулах

4

Жимс, хүнсний ногоо боловсруулах

Төрөл бүрийн жимс, жимсгэнэ боловсруулах

4

40

Төрөл бүрийн хүнсний ногоо боловсруулах

5

Нөөш үйлдвэрлэлийн сав баглаа боодолд тавигдах шаардлага

Шил угаах, ариутгах

4

40

Бэлэн бүтээгдэхүүнийг савлах

Савласан  бүтээгдэхүүнийг, ариутгах, шошгыг зааварын дагуу бичиж наах

Нийт цаг: 160

16

144

Боловсруулсан багш : ......................................Ц.Батчимэг

Comments